Haberler

İlgili habere ulaşmak için fotoğrafı tıklayın.

Yazı: “İntihar, İntiharın Bulaşıcılığı ve Geride Kalanların Duyguları” yazım Kaos GL’de yayında.

 

Seminer: Türk Psikologlar Derneği İstanbul Öğrenci Birimi LGBTIQA+ Çalışmaları Komisyonu’nun davetiyle “Psikoterapide LGBTİAQ+ Temel Kavramlar” konulu online bir seminerde buluştuk. 

 

Seminer: Bi’ Şey Psikoloji’nin davetiyle Toksik Pozitiflik konulu yüz yüze bir seminer gerçekleştirdik. 

 

Seminer: Türk Psikologlar Derneği KKTC Öğrenci Birimi LGBTİQ+ Çalışmaları Komisyonu’nun davetiyle “Psikolog ve Psikolog Adayları için Cinsiyet Farkındalığı” başlığıyla bir seminer gerçekleştirdik

  

 

Seminer: Türk Psikologlar Derneği Öğrenci Birimi’yle “HPV ve HIV Özelinde Damgalama ve Psikososyal Müdahale” konulu bir seminer gerçekleştirdik. 

 

Seminer: Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Topluluğu’yla “LGBTİ+ Danışanlarla Klinik Görüşme” Semineri gerçekleştirdik. 

 

Gazete Röportajı: Gazete Kadıköy ile pozitifliği ve onu zehirli hale getiren süreçleri konuştuk.

 

Röportaj: Kırmızı Kurdele Derneği’yle “HIV’le yaşayan bireylerde tanı sonrası travma” üzerine konuştuk.

 

Video: Psikoloji Ağı’nın Gündem 101 Programı’nda psikoloji alanında LGBTİ+ görünürlüğünü konuştuk. 

 

Akademik Yayın: “Eşcinsel İlişkilerde Partner Şiddeti: Sosyal Destek ve İçselleştirilmiş Homofobi Bakımından Değerlendirilmesi” isimli çalışmam Ankara Üniversitesi’nin yılda 2 kez çıkardığı hakemli bir dergi olan Fe Dergi’de yayınlandı.

 

Dergi Yazısı: Kaos GL Dergisi iki sayılık özel karantina serisinin ikincisi “Karantina II” dosya konusu ile çıktı. Derginin dosya kısmına “Psikolojik Sağlımızı Korumak İçin Öneriler” yazısıyla ben de katkı sundum. Dergiye online ya da basılı olarak ulaşabilirsiniz

 

Röportaj: Kırmızı Kurdele Derneği ile Korona günlerinde psikolojimizi korumak için bazı basit önlemler üzerine konuştuk.

 

Proje: Proje İçerik Danışmanlığını yaptığım cinsel şiddete karşı bir farkındalık kampanyası:”Proje Öyle Değil Böyle” yayında!

 

Video: +90 Kanalı, pek çok meslek grubundan insanlarla “Koronavirüs Gölgesinde Hayat” isimli bir video hazırladı. Klinik psikolog olarak, önerilerimle ben de video’da yer alıyorum.

 

Röportaj: “Cinsiyetçi söylem ve içeriklerle mücadele eden platform: erktolia”